מתכננת בקרוב אירוע חברתי בבית? ובכן, זה לא משנה אם מדובר בחנוכת בית, חגיגת יומולדת לעצמך או למישהו מבני המשפחה, מפגש של החברים מהעבודה או סתם פגישה מזדמנת – אנחנו בטח לא צריכים לספר לך עד כמה חשוב לדאוג לאוכל מפנק לאורחים ובפרט לקינוחים מתוקים. בשלב הזה, יש סיכוי לא רע שאת שוברת את הראש ומנסה לחשוב על רעיונות מקוריים, כאשר מה שקורה בפועל הוא שאת לא מצליחה לחשוב על רעיונות מעבר לדברים שהגשת בפעם האחרונה באירוע כזה. בדיוק בגלל זה אנו רוצים לחלוק איתך כמה רעיונות מנצחים לקינוחים יפים וטעימים שישדרגו כל אירוע ביתי שלך. בהצלחה!
הכי טעים, הכי בריא – מגשי פירות
האמת היא שיש הרבה סיבות טובות לבחור בבר פירות לאירוע ביתי, אבל אין ספק שהשילוב המנצח בין מראה מרהיב וססגוני, טעמים מגוונים ומרעננים וכמובן בריאות, זו הסיבה הטובה ביותר. אם יש לך סבלנות וחוש יצירתי קל, את יכולה לקנות בעצמך פירות טריים מהסופר או מהירקן ולהכין מגשים יפים בעצמך, אבל את גם יכולה לגמרי לחסוך את הזמן והמאמץ. הזמנה של מגשי פירות מפנקים היא פשוטה כיום יותר מתמיד ותוכלי להזמין בקלות מגשים לפי גודל וסוגי פירות, ואפילו להוסיף סושי פירות טעים שיהווה שדרוג נוסף.
קינוחי כוסות
אירוח ביתי מצריך כמובן לא רק קינוחים טעימים, אלא גם כאלו בעלי מראה מרשים וקינוחי כוסות בהחלט עונים על הדרישות. גם כאן, תוכלי לרכוש כוסות אישיות לקינוחים בכל חנות המוכרת כלים חד פעמיים ולהכין הכל בעצמך. רעיונות לכמה דברים טעימים שאפשר להכין בכוסות אישיות זה פונדנט שוקולד עם מרציפן ודובדבנים, מוס גבינה טעים על קראמבל ביסקוויט וחמאה עם בוטנים, פקאנים או שקדים מקורמלים, או מוס שוקולד פרווה טעים שמתאים אם את מגישה גם בשר ומארחת שומרי כשרות. כמו כן, אם אתם רוצה לחסוך את המאמץ וזמן ההכנה, תוכלי להזמין קינוחי כוסות אישיים טעימים מקונדיטורים רבים ברחבי הארץ המציעים את השירות הזה. שימי לב שיתרון נוסף משמעותי של קינוחי כוסות, הוא שמדובר בפינגר פוד, מאכל קטן ונוח לאכילה שלא מחייב ישיבה במקום מיוחד בשביל להנות ממנו.
עוגה באסקית
אם בא לך להרשים ממש את החברים והחברות אבל אפייה וקינוחים זה לא הצד החזק שלך, עוגה באסקית היא רעיון מצוין לקינוח למתחילים, כאשר התוצאה היא עוגת גבינה עשירה וסמיכה בטעמים קרמליים מתוקים. בשביל להכין כל מה שצריך זה גבינת שמן עם אחוזי שומן גבוהים, שמנת מתוקה להקצפה, ביצים, סוכר ומעט קמח. אין צורך להשתמש במקציף וגם לא במעבד מזון ואת העוגה המושלמת הזו תוכלו להכין בתוך שעה בלבד. יחד עם זאת חשוב לשים לב כי על מנת להגיע לתוצאה מקסימלית, יש להניח אותה במקרר ללילה ובבוקר היא כבר תהיה יציבה ומוכנה לאכילה. עוד דבר שכדאי לקחת בחשבון, זה שמדובר באחת מעוגות הגבינה הכי טעימות שיש, אבל כשמדובר על מראה, היא לא הכי יפה בלשון המעטה. בסופו של דבר הטעם מפצה וזה משהו שבהחלט שווה לנסות.
העיקר הכוונה
זכרי – כאשר אתם מארחת בבית, אלא אם כן את שפית או קונדיטורית במקצועך, אף אחד מהאורחים לא מצפה לתוצאה מושלמת, אלא רק להשקעה ולפרגון מצדך וזה משהו שאת מביעה כבר עם ההזמנה לאירוח. תכנני מראש מה את הולכת להגיש ובמידה ואת לא יודעת להכין דברים בעצמך, דאגי להזמין הכל מראש ואין ספק שהאורחים יצאו שבעים ומחייכים.